3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Karpuz kavgası: 2 yaralı

Çorlu'da tanesi 3 YTL olan karpuz fiyatında indirim isteyen bir kişi ile karpuz satıcısı arasındaki kavgaya mahalle sakinleri de karışınca biri karpuzcu iki kişi hastanelik oldu. Kuru sıkıdan bozma tabancanın da kullanıldığı olayla ilgili olarak 3 kişi gözaltına alındı. 

Edinilen bilgilere göre, tarlasından topladığı karpuzları mahalle aralarında dolaşarak satan Hüdai Y., Şehit Astsubay Arif Çekiççioğlu Sokak üzerinde karpuz alacağını söyleyen Kamil U.'nun yanında durdu. Kamil U.'nun istediği karpuzun fiyatının 3 YTL olduğunu söyleyen karpuz satıcısı ile müşteri arasında fiyat pazarlığı yaşandı. Müşterinin 3 YTL'lik karpuzda indirim istemesi ile başlayan tartışmanın kısa sürede büyümesi ve kavgaya dönüşmesi üzerine Kamil U.`nun arkadaşları Muhammet Y. ve Şaban T.`de olay yerine gelerek kavgaya karıştı. Kuru sıkıdan bozma bir tabancanın da kullanıldığı kavgada karpuz satıcısı Hüdai Y. başına aldığı darbelerle kanlar içinde kaldı. 

Olay yerine kısa sürede ulaşan ve kavgaya karışanları yakalamaya çalışan polislerle karpuz satıcısını darp eden şahıslar arasında kısa süreli kovalamaca da yaşandı. Polisin havaya ateş ederek etkisiz hale getirdiği şahısların yakalanmasında yaşananlar film sahnelerini aratmadı. Polisin müdahale ettiği olayda müşteri Kamil U.`da hafif şekilde yaralanırken, Kamil U. ile iki arkadaşı gözaltına alınarak Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2008 Cuma 17:26:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?