3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

'Kartal Yuvası' TIR'ı Tekirdağ'da

Beşiktaş Spor Kulübü'nün resmi ve lisanslı ürünlerini satan Beşiktaş Mobil Store 'Kartal Yuvası' TIR'ı Tekirdağ'a geldi. TIR sorumlusu Cemil Sevim taraftarları lisanslı ürünleri almaya davet ettiklerini ifade ederek korsan ürünlere karşı uyarılarda bulundu. 

Tekirdağ merkezindeki Tuğlalı Parka yanaşan TIR Beşiktaş Spor Kulübü'nün lisanslı ürünlerini tanıtıyor. Lisanslı ürünleri alarak taraftarların takımlarına büyük destek sağlayacaklarını ifade eden TIR sorumlusu Cemil Sevim özellikle korsan ürünleri alan taraftarların takımlarına büyük zararlar verdiğini söyledi. TIR'da yaklaşık 900 çeşit ürün olduğunu kaydeden Sevim "Edirne, Keşan ve Çorlu'nun ardından şimdi Tekirdağ'dayız. Hafta sonuna kadar kalacak olan kartal yuvasında siyah-beyazlı takımımızın taraftarlarına korsan ürünleri almamalarını söylüyoruz. Alacakları korsan ürünlerle takımlarının zarar göreceğini mutlaka bilmeleri gerekiyor. Tanıtım stantları ile taraftarlarımızın ayağına kadar gitmiş oluyoruz. Tekirdağlı taraftarlarımız TIR'ımız yoğun ilgi gösterdiler. TIR'ımız hafta sonuna kadar Tekirdağ'da kalacak" şeklinde konuştu. 

Taraftarların özellikle yatay gri formalara ilgi gösterdiğini kaydeden Sevim, "Beşiktaş'ın en yoğun taraftarı bulunan bu bölgede en çok forma satıyoruz. Yatay gri çizgili formalar rağbet görüyor. 69-79 YTL arasındaki formalarımız taraftarlarımızın ilk seçimi oluyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 15:07:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?