3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

'Kelebek İzzet' Tekirdağ'da yakalandı

Gittiği her farklı şehirde kendine göre seçtiği meslekler ile dolandırıcılık yapan 'Kelebek İzzet' lakaplı M.E, bu kez Tekirdağ'da kendisini psikolog olarak tanıtarak dolandırıcılık yaparken yakalandı. 

Edinilen bilgilere göre, daha önce çok sayıda 'dolandırıcılık' sabıkası olan 'Kelebek İzzet' lakaplı M.E, Tekirdağ'da kendisini psikolog olarak tanıtıp sahte kimlik düzenledi. Bir bilgisayar mağazasına giren M.E, kendisinin psikolog olduğu ve yaptığı alışveriş ücretini daha sonra getireceğini ifade ederek mağazayı dolandırdı. 

Polisin peşine düştüğü Kelebek İzzet, Ziraat Bankası önünde kendisinden şüphelenen memurların kimlik kontrol etmesi ile ortaya çıktı. Başkasına ait bir kimlik üzerine kendi fotoğrafını ekleyen M.E, küçük yaştan itibaren yetiştirme yurtlarında kaldığı için kişilik bozukluğu olduğunu belirterek her gittiği şehirde başka meslekler seçtiğini söyledi. 

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan M.E sevk edildiği adliyede 'nitelikli dolandırıcılık' ve 'resmi evrakta sahtecilik' iddiasıyla tutuklanarak Kapalı Cezaevine konuldu. Kendisini İstanbul'da avukat, Uşak'ta İçişleri Bakanlığı'nda görevli APK Müfettişi olarak tanıtan M.E'nin hırsızlık, dolandırıcılık, yalan beyanda bulunmak, evrakta sahtecilik, polis, hakim, avukat süsü vermek, devlet memuruna iftira, makam ve mevki sahibi insanları kullanmak, sahte kimlik kullanmak gibi suçlardan çok sabıkası olduğu belirlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2008 Çarşamba 11:55:54
Güncelleme :6 Ağustos 2008 Çarşamba 11:58:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?