3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kesilen 2 ağacın yerine 12 fidan dikildi

Tekirdağ'da çevre düzenlemesi çalışmaları kapsamında Hükümet Caddesi'ndeki trafik sıkışıklığını azaltmak için kaldırımlar daraltılırken, kesilen iki ağacın yerine 12 adet fidan dikildi.

Tekirdağ Belediye Başkanlığı'nın çevre düzenlemesi çalışmaları devam ediyor. Kavşaklarda çiçeklendirme düzenlemesi yapan belediye ekipleri, Hükümet Caddesi'nde trafiği rahatlatmak için de yeni düzenlemeler yapmaya başladı.

Caddede AK Parti İl Başkanlığı önündeki kaldırımları daralttıklarını ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Recep Erol, "Hükümet Caddesi üzerinde trafik çok yoğun olduğu için bazı sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sıkıntıları gidermek için bir çalışma hazırladık. Halk otobüslerimizin durağı cepler olmadığı için yolcu indirilmesi sırasında trafik sıkışıyor, akmıyordu. Bu nedenle cadde üzerindeki kaldırımları daralttık ve iki tane de ağacı kesmek zorunda kaldık. Bunların yerine yaklaşık 150 metrelik alana 12 adet ağaç diktik" dedi.

Yeni düzenleme yapılan alanda iki halk otobüsü cebi yapılacağını kaydeden Erol, "Esnafımız biraz sabretsin. Bu düzenleme en kısa sürede tamamlanacak ve yoğun trafik bu cadde üzerine rahatlatılmış olacak" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 19 Kasım 2008 Çarşamba 14:03:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?