3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kıbrıs'ta Tekirdağ Belediyespor rüzgarı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin Lefkoşe kentinde gerçekleştirilen özel turnuvaya katılan Tekirdağ Belediyespor Judo takımı 5 birincilik 1 üçüncülük ile takım halinde birinci oldu. 

Türkiye'den Tekirdağ ve Niğde judo takımların katıldığı Özel Ahmet Sami Topçan Judo Turnuvası KKTC'nin Lefkoşe kentinde düzenlendi. Yaklaşık 70 sporcunun katıldığı turnuvada birincilik 1 üçüncülük ile takım halinde birinci oldu. Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün, elde edilen başarıdan dolayı sporcularını kutlarken her zaman yanlarında olduklarını söyledi. 

Sporcularının kendilerini mahçup etmediğini ifade eden Başkan Aygün, "Sporcularımız yavru vatanda düzenlenen bu anlamlı turnuvada da bizi mahçup etmediler. Biz Tekirdağ Belediyesi olarak her zaman sporun ve sporcunun yanında olduk. Bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Ayrıca bizi bu anlamlı turnuvaya davet eden KKTC yetkililerine de teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Tekirdağ Belediyespor Judo Antrenörü Deniz Şilli ise özel turnuva olmasına karşın çok çalışarak başarı elde ettiklerini ifade ederek böyle çalışmaları halinde bu başarıların süreceğini söyledi. Lefkoşe'de düzenlenen turnuvada 42 kilogramda Atakan Başol, 50 kilogramda Hasan Erdoğan, 55 kilogramda Cihan Balkır, 60 kilogramda Burakcan Yıldız, 66 kilogramda Hamit Korcan birinci olurken 66 kilogramda Mete Yalınız da üçüncü oldu. 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2008 Çarşamba 18:24:58
Güncelleme :15 Ekim 2008 Çarşamba 18:29:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?