3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kimsesiz çocuklara ziyaret

Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ın eşi Hatice Doğan önderliğindeki protokol eşleri, Çerkezköy 82. Yıl Çocuk Yuvası'nı ziyaret ederek kimsesiz çocuklar ile tek tek ilgilendi.

Yeni yıl öncesi çocuklara hediyeler veren protokol eşleri, çocuklara anne şefkati gösterdi.
Tekirdağ Valisi Aydın Nezih Doğan'ın eşi Hatice Doğan, Tekirdağ Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Müdürü Selma Akarsu, Emniyet Müdürü Cemil Demir'in eşi Makbule Demir, Çerkezköy Kaymakamı A. Akın Varıcıer'in eşi Meryem Varıcıer ve Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'in eşi Nuran Ertem Çerkezköy İlçesi'ndeki kimsesiz çocukları ziyaret etti. Zihinsel engelli çocuklar ile tek tek ilgilenen Hacite Doğan, hayır yapmak için ille de zengin olmak gerekmediğini söyledi. Zihinsel engelli Cahide
Karagözler'in, yuvada kalan çocuklar için el emeği işlemeli hırkalar hazırladığını anlatan Doğan, "Hayır yapmak için zengin ya da fakir olmak önemli değil. Kefenin cebi yok. Kimse giderken yanında bir şeyler götürmüyor. Cahide Hanım 60 yaşında olmasına rağmen el emeği ile göz nuru ile çocuklarımız için hırkalar ördü. Ördüğü hırkalara sevgisini katmış" dedi.


Protokol eşleri daha sonra yuvada kalan çocuklara hediyeler vererek hırkalarını giydirdi.

iha
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2008 Cumartesi 17:37:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?