3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Kız kavgası kanlı bitti

Çorlu'da kız meselesi yüzünden tartışan gençlerin kavgası kanlı bitti. 

Kavgada bıçaklanan ve hastaneye kaldırılan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Silahtarağa Mahallesi 6 Nolu Sağlık Ocağı önünde kız meselesi yüzünden başlayan tartışma sonrasında bıçaklar konuştu. 

Edinilen bilgilere göre, T. S. (16) arkadaşı Ç. Ç. (15) ile evine gittiği esnada yolda karşılaştıkları M. B (18), A. Ç. (17) ve Y. G. (16) tartışmaya başladı. M. B., A. Ç. ve Y.G.'nin olduğu gruptan bir kişinin T.S.`ye 'kız arkadaşıma niye laf attın' demesiyle hararetlenen tartışma sonrasında T. S. sırtından bıçaklandı. Sırtından bıçaklanan T. S.'nin yanında bulunan arkadaşını da yerde tekmeleye devam eden şahıslar olay yerinden kaçarak uzaklaştılar. Çorlu Devlet Hastanesi'ne götürülen T. S.'nin aldığı bıçak darbelerinin akciğerine kadar etki ettiği ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. 

Polis ekipleri görgü tanıklarından aldıkları bilgiler doğrultusunda olayı gerçekleştiren M. B., A. Ç. ve Y.G.'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet Polis Merkezi'nde ifadeleri alınan zanlılar getirildikleri Çorlu Adliyesi önünde T.S.'nin yakınlarının tepkisiyle karşılaştı. 

Polis ekiplerinin araya girmesiyle adliye binası içerisine sokulan zanlılara T. S.'nin annesi "Ne istediniz çocuğumdan, yazık günah değil mi? Onu bu hale soktunuz" diyerek gözyaşı döktü.

İHA
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 20:34:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?