6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Kontrolden çıkan kamyon iki araca çarptıktan sonra durabildi

Tekirdağ'da kontrolden çıkan bir kamyon 2 araca çarptıktan sonra Tekirdağ Tugay Komutanlığı'nın duvarına çarparak durabildi. Kazada kamyon şoförü yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, bugün meydana geldi. Tekirdağ'dan Malkara istikametine doğru seyir halinde olan Kenan Kaya yönetimindeki, 34 ZL 2461 plakalı kamyon, hatalı sollama ve yolun kaygan olması nedeniyle kontrolden çıktı. Kamyon önce, önünde seyreden Önder Gülümser yönetimindeki 59 EF 458 plakalı kamyona, ardından da Aydın Taşkın yönetimindeki 59 M 0192 plakalı minibüse çarptı. Kamyon, Tekirdağ Tugay Komutanlığı'nın duvarına çarparak durabildi. Kazada ayağından yaralanan kamyon sürücüsü, Tugay Komutanlığı'nda görevli askerler tarafından aracından çıkarılarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen trafik polisinin çalışma yaptığı sırada, yoldan geçmekte olan bir motosiklet de kayarak kaza yaptı.
Kazanın şokunu üzerinden atamayan minibüs şoförü Aydın Taşkın, "Nasıl olduğunu ve bana kimin çarptığını anlamadım. Bana bir aracın çarptığını şiddetli bir gürültü duyunca anladım" dedi.
IHA - TEKİRDAĞ
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2004 Salı 23:18:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?