3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Küçük hırsızlar tutuklandı

Tekirdağ'da bir bakkal dükkanın arka penceresini kırarak hırsızlık yapan iki kişi tutuklandı.

Alınan bilgilere göre, Tekirdağ merkezindeki Aydoğdu Mahallesi'nde bakkal dükkanı işleten R.D. sabah işyerini açtığında soyulduğunu fark etti. Arka penceresi kırılarak girilen işyerinden 55 karton sigara, cep telefonu ve kasada bulunan 150'YTL'nin çalındığını gören işyeri sahibi R.D. hırsızların yakalanması için polise başvurdu.

Polis gece yarısı bakkal dükkanına yakın taksi durağındaki görgü tanıklarının ifadeleri ile zanlıların kimliklerini tespit etti. Aynı mahallede yaşayan 17 yaşındaki G.B ile 18 yaşındaki Ü.Ö. hırsızlık iddiasıyla gözaltına alındı. İlk ifadelerinde suçlarını itiraf eden küçük zanlılar çaldıkları sigaraları aynı mahalledeki başka bir bakkal dükkanına sattıklarını söyledi.

Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen G.B ile Ü.Ö tutuklanarak cezaevine konuldu. Öte yandan, hırsızların çaldığı 55 karton sigarayı 100 YTL'ye satın alan H.Ü. isimli bakkal sahibinin ev ve işyerinde yapılan aramalarda hırsızlık malı olan sigaralar bulunarak sahibine teslim edildi.

H.Ü., hırsızlık malı satın almak suçundan ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2008 Salı 18:42:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?