30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Mağaza açılışına katıldı

Çorlu'da bir mağazanın açılışına katılan AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Ziyaettin Akbulut, önce dua etti, ardından kurdele kesti.
 
Mağazanın açılış törenine; AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Ziyaettin Akbulut, Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Sert, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Mehmet Gönül, Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Boydak ve çok sayıda davetli katıldı. Mağaza sahiplerinden Atacan Çebi, Atanur Yapı olarak Tekirdağ`da ki ikinci mağazalarını Çorlu`da açtıklarını bundan 6 ay kadar önce Tekirdağ şehir merkezinde de bir mağaza açtıklarını belirtti.
 
Ülkede ekonominin iyi gitmesi durumunda her şeyin iyi gittiğini söyleyen AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyon Başkanı Ziyaettin Akbulut, özel sektörün yeni yatırımlar peşinde olduğunu belirtti. Akbulut, "Yabancı sermaye ülkemizde 1 yılda 9 milyar dolarlık yatırım yaptı. Ekonomimizin düzenli ve iyi gitmesi gelecek için umut verici. Geçtiğimiz Kasım ayında 8 milyar dolarlık ihracat gerçekleştirdik. Enflasyonun düşürülmesi, faizlerin indirilmesi Türkiye`de iyi şeyler olduğunun göstergesi" dedi.
 
Ziyaettin Akbulut Tekirdağ`ın 30 yıldır alamadığı hizmetleri aldığını da belirterek; "Tekirdağ artık bir üniversite şehri oluyor. Demiryolu Tekirdağ`a geliyor. Bu hizmetlerin yanı sıra açılan mağazalar bizlere gurur veriyor. Çorlu bizim gözbebeğimiz. Tekirdağ genelinde 800 derslik yapıldı bunların yarısını 8 ilçeye diğer yarısını da Çorlu`ya yaptık. Çorlu yoğun olarak göç aldığı için yatırım ihtiyacı doğuyor" şeklinde konuştu.
 
Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir ürün yaşam döngüsünün artık 6 ay sürdüğünü belirterek, "Uluslar arası alanlarda bizi temsil eden şirketlere ihtiyacımız var. Türk ekonomisi ciddi, ölümcül bir krizden geçerek bu noktaya geldi. Türkiye`den Uluslar arası patent enstitüsüne 10 yıl önce yılda 2 - 3 müracaat giderken, şimdilerde ise 87 müracaat gidiyor. Bu da önemli ve büyük gelişme" dedi.
 
Konuşmaların ardından önce dua eden Akbulut ve beraberindekiler, daha sonra kurdeleyi keserek mağazanın açılışını gerçekleştirdi.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2006 Çarşamba 18:39:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?