3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Malkara'da alkollü koca dehşeti

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde 60 yaşındaki Mehmet Emin Kalın, 37 yıllık eşi Yaşariye Kalın'ı balta sapıyla dövdü. İki ayağı kırılan kadın, 10 gün sonra hastaneye götürüldü

Tekirdağ’ın Malkara ilçesine bağlı Ballı köyünde meydana gelen olayda, iddiaya göre, eve alkollü gelen Mehmet Emin Kalın, tartıştığı eşi Yaşariye Kalın’ı odun kırmakta kullanılan baltanın sapıyla dövmeye başladı.

Aldığı darbeler nedeniyle Yaşariye Kalın’ın iki ayağı kırlırken, vücudunun büyük bölümünde darbeye bağlı yaralar ve morluklar oluştu. Olayın ardından Mehmet Emin Kalın, eşini hastaneye götürmek yerine evde tuttu.

KIZI 10 GÜN SONRA HASTANEYE GÖTÜRDÜ

Dün, olaydan habersiz Malkara’daki evinden aileyi ziyarete köye gelen çiftin kızları Ayşe İlbasan, annesinin halini görünce şoke oldu ve hemen jandarmaya haber verdi.

Yaşariye Kalın, kızı tarafından Malkara Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Mehmet Emin Kalın ise gözaltına alındı. Malkara Devlet Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalenin ardından Yaşariye Kalın, ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İki ayağında kırık, vücudunun çeşitli yerlerinde yara ve morluklar oluşan Kalın’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Ayakları alçıya alınan ve ilaç tedavi verilen Kalın’ın yarın ameliyat edileceği öğrenildi.

EŞİ SERBEST

İfadesinde, alkolün etkisiyle eşini dövdüğünü itiraf eden Mehmet Emin Kalın, "Çok pişmanım. Alkolün etkisiyle yaptım. Ben zayıf, o ise ağır olduğu için hastaneye götüremedim. Kaldırmaya çalıştım ancak ben de belimi incittim" dedi.

Mehmet Emin Kalın, jandarmadaki ifadesinin ardından çıkartıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

 

...
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2011 Salı 17:36:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?