3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

MHP'liler iftarda buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Tekirdağ Teşkilatı'nın düzenlediği iftar yemeğinde konuşan İl Başkanı Yunus Meral, Ergenekon kelimesinin terör ile birlikte kullanılmasını kabul edemediğini söyledi. 

Türk destanını her duyduğunda adeta ciğerinin söküldüğünü ifade eden Meral, "Terör olarak nitelendirilen bir örgüte Türklerin simge sözcüklerinden biri olan Ergenekon'un adı verilmesi talihsizliktir" dedi. 

MHP Tekirdağ Teşkilatı tarafından Tarsal Turistik Tesisleri'nde düzenlenen iftar yemeği partilileri buluşturdu. Yemeğe, MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral, yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. İftar yemeğinin ardından partililere seslenen MHP Tekirdağ Milletvekili Kemalettin Nalcı, Yerel Seçimler öncesi partililerden azimli çalışmalarına devam etmelerini istedi. Nalcı, "29 Mart akşamı burada bulunan ülküdaşlarımızla ampulleri sökerek üç hilali takacağız" diye konuştu.
 
MHP Tekirdağ İl Başkanı Yunus Meral ise, Ergenekon kelimesinin terör ile anılmasının kendisinde huzursuzluk yarattığını ifade ederek her duyduğunda ciğerlerinin söküldüğünü hissettiğini söyledi. Meral, "Türk milletinin gözbebeği olarak nitelendirdiği Türk Silahlı Kuvvetlerinin bazı kişilerin hatalarından dolayı vatandaşlar üzerinde soru işaretleri oluşturduğunu ve artık 'ben oğlumu askere göndermek istemiyorum' gibi talihsiz açıklamalar duyuyorum" dedi. Yaklaşan yerel seçimlerde MHP'nin başarılı olacağını da dile getiren Meral, teşkilatın çalışmalarını birilerini MHP adına koltuğa oturtmak için yapmadığını, aksine halka hizmet için koltuğa talip olduklarını ve halkın bu hizmeti görerek uzun yıllar kendilerine yönetim fırsatı sağlayacağını söyledi. 

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 12:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?