3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Minibüsle kamyon çarpıştı: 1 ölü

Tekirdağ'ın Malkara ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, inşaat işçilerini taşıyan minibüse, kamyonun çarpması sonucu araçta sıkışan minibüs sürücüsü hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı. 

Kaza, Tekirdağ Malkara karayolunun 23. kilometresinde meydana geldi. Plastik su boruları taşıyan Tahir Gürkan yönetimindeki 45 F 4489 plakalı kamyonun tekerlek rotu kırılması sonucu sürücü Gürkan, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda durmak için büyük çaba harcayan Gürkan, karşı şeride geçerek inşaat işçilerini taşıyan minibüs ile çarpıştı. İnşaat işçilerini taşıyan Aziz Türkoğlu yönetimindeki 34 ZK 0172 minibüsle kafa kafaya çarpışan kamyon yoldan çıkarak petrol istasyonuna girdi. 

Kamyon ve minibüs içerisindeki sürücüler Tekirdağ Belediyesi'ne ait kaza kırım aracının çalışmaları sonucu araçlardan çıkarılarak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak 36 yaşındaki minibüs sürücüsü Aziz Türkoğlu tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Minibüste bulunan inşaat işçileri Şahin Türkoğlu, Veysel Koç, Coşkun Karaca, Ahmet Uluk, Sedat Koçar ve kamyon sürücüsü Tahir Gürkan'ın sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikeyi atlattığı bildirildi. 

Kaza sonrası Tekirdağ-Malkara karayolu kısa süreliğine trafiğe kapandı. Kazada minibüsün arkasında seyreden bir sürücü ise kamyonun karşı şeritten gelerek minibüs sürücüsüne çarptığını söyledi. Kamyon ve minibüsün petrol istasyonundaki pompalara çarpmaması ise büyük bir faciayı önledi.

İHA
Yayın Tarihi : 7 Ekim 2008 Salı 13:19:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
taner özkan IP: 88.247.135.xxx Tarih : 15.10.2008 14:24:31

ölen aziz türoğlu bizim akrabamız olur kendisin allahtan rahmet diliyorum yakınlarına baş sağlığı diliyorum allah nur için de yaırsın yaralılarada acil şifalar başınız sağolsun temel özkanın oğlu taner özka