22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

MSN üzerinden sipariş dönemi

Tekirdağ'da bir işletmeci, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için MSN üzerinden sipariş alıp servis yapmaya başladı. 

Tekirdağ şehir içi minibüs duraklarında 5 yıldır yolcu bekleme salonunu işleten 31 yaşındaki Erol Kılıç, diyafon ve telefonla siparişin ardından müşterilerine yeni bir uygulamayla hizmet etmeye başladı. İşletmesine internet bağlatarak mail adresi ve MSN (Messenger) ile müşterileriyle irtibata geçen Erol Kılıç, kısa sürede çevresindeki tüm internet kullanan müşterilerine adresini dağıttı. Farklı bir yöntemle hizmet sunan Kılıç, diğer yöntemlerle kıyaslandığında MSN'nin daha ucuza geldiğini belirtti. 

Çevresindeki işyerlerinden de çok sipariş aldığını anlatan Erol Kılıç, "Bekleme salonunda yiyecek ve içecek üzerine her türlü hizmeti veriyoruz. Bu nedenle çevredeki çok sayıda işyeri öğle yemeklerini bile bizden yiyor. Bazı müşterilerimiz telefondan, bazıları da diyafondan sipariş istiyor" dedi. 

Kurulan diyafon sisteminin kötü havalarda sağlıklı olmaması üzerine interneti denemeye karar verdiklerini söyleyen Kılıç, "Artık müşterilerimize internet üzerinden sipariş alarak da hizmet veriyoruz. Teknoloji çağındayız. Laptopumu işyerine getirdim. Önceleri birkaç tanıdık sipariş veriyordu. Sonraları tüm interneti olan işyerlerine adresimi verdim. Onlar da hem telefon masrafından hem de zor anlaşılan diyafon sesinden kurtuldu. İnsanlar oturdukları yerden dilediklerini isteyebiliyor. Daha rahat olduğu için satışlarımızda yükselme bile oldu" şeklinde konuştu. 

MSN'deki müşteri sayısında daha artış sağladığında farklı uygulamalar da yapmak istediğini kaydeden Erol Kılıç, msn müşterileri için özel menüler hazırlamayı da düşündüğünü sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Kasım 2007 Cuma 16:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?