30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Müdürün odunla kol kırdığı iddia edildi

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, bir ilköğretim okulu müdürünün, derse girmediği gerekçesiyle tartıştığı 7. sınıf öğrencisinin koluna odun parçasıyla vurduğu, öğrencinin kolunda çatlak oluştuğu iddia edildi. Alınan bilgiye göre, Kırkgöz köyü İlköğretim Okulu Müdürü Şinasi E, ders saatinde okul bahçesinde kalorifer için tahta parçası toplayan öğrenci T.D'yi (13) odasına çağırdı.

T.D'ye neden derse girmediğini soran Şinasi E, öğrencinin, öğretmeninden izin alarak derse girmediğini söylemesi üzerine öfkelenerek, kendisinden de izin alınması gerektiğini söyledi. Daha sonra çıkan tartışmada Şinasi E'nin, T.D'nin koluna odun parçasıyla vurduğu iddia edildi.

Okul çıkışı Kırkgöz köyüne bir kilometre uzaklıktaki Esenler köyüne giden T.D, ailesine durumu anlattı. T.D'nin ailesi, olayı bildirdiği Ulaş Jandarma Karakolu personeli ile T.D'yi Çorlu Devlet Hastanesine götürdüler. Yapılan tedaviden sonra 10 gün rapor verilen T.D'nin sol kolunda çatlaklar ve ödem oluştuğu belirlendi ve kolu alçıya alındı. T.D'nin annesi Fatma D. ise okul müdüründen şikayetçi olduklarını ve konuyu yargıya taşıyacaklarını bildirdi.
A.A
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2006 Cuma 09:07:37
Güncelleme :17 Kasım 2006 Cuma 09:10:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?