5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Nefes kesen kovalamaca

POLİSİ PEŞİNDEN KOŞTURAN CİP HIRSIZLIĞI ZANLISI YAKALANDI

Tekirdağ'ın Barbaros beldesinde yazlık bir evin önünden cip çalınması olayıyla ilgili aranan 3 hırsızlık zanlısından biri yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde yazlık bir eve giren ve bazı değerli eşyalar ile yazlığın önünde park halinde duran 34 JS 094 plakalı cipi çalan hırsızlar araca binerek kaçtı. Cipin çalındığını fark eden araç sahibi, durumu Jandarma Komutanlığı'na bildirdi. Bunun üzerine yapılan çalışmalarda, çalınan aracın önce Malkara ilçesi istikametine, ardından da çevre yolundan İstanbul yönüne gittiğini tespit edildi. Çalıntı araç, Değirmenaltı Mahallesi Maksi Kavşağı'nda fark edildi.

Polisin 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler, araçla birlikte kaldırıma çıkarak kaçmaya başladı. Yakalanacaklarını anlayan şüpheliler daha sonra anaçtan inerek yaya olarak kaçmayı sürdürdü. Polis ekipleri, bir inşaata saklanan şüphelilerden 21 yaşındaki Şahin M.'yi kısa sürüde yakaladı. Kaçan diğer 2 şüpheli ise izini kaybettirdi. Ekipler kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor. Zanlı Şahin M., alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

 
 
İHA
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2010 Salı 18:48:05
Güncelleme :21 Eylül 2010 Salı 13:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?