30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Okuldan kaçtı sonra bin pişman oldu

Geçtiğimiz yıl sınav korkusu yüzünden öğrenim gördüğü 75. Yıl 1 Kasım İlköğretim Okulunun 2. kat penceresinden atlayarak dersten kaçmak isterken hastanelik olan öğrenci Cüneyt Başkale, okuldan kaçtığı için pişman olduğunu, bundan sonra yaramazlıkları ile değil, başarıları ile anılacağını söyledi. 

27 Mart 2006 tarihinde meydana gelen olayda sınav korkusu yüzünden okuldan kaçmak isterken 2. kat penceresinden atlayarak yaralanan ve Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan afacan öğrenci Cüneyt Başkale (13), okuldan kaçtığı için pişmanlık duyduğunu söyledi. Şuan tek hedefinin iyi bir öğrenci olmak istediğini söyleyen Cüneyt Başkale, "Yaramazlıklarımla ailemi ve öğretmenlerimi bugüne kadar çok üzdüm, bundan sonra okulumdan ve derslerimden kaçmayacağım. Ailemin en büyük oğluyum, 3 kardeşiz ve kardeşlerimin de okuyup büyük adam olmasını istiyorum" dedi. 

Bugüne kadar birçok kez okuldan kaçarak ailesini ve öğretmenlerini üzdüğünü belirten Başkale, "Orta halli bir ailenin en büyük oğluyum. Annem ev hanımı babam ise inşaat işçisi benim ise hedefim büyüyünce Polis olarak vatanıma ve aileme faydalı bir insan olmak. O yüzden artık derslerime çok çalışıyorum. Bundan sonra kendimden yaramaz bir çocuk olarak değil, başarılı bir öğrenci olarak söz ettirmek istiyorum" diye konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 10 Kasım 2006 Cuma 14:05:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?