4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Oy vermeye sedyeyle gitti

OY VERMEYE SEDYEYLE GİTTİ

Çorlu'da açık kalp ameliyatı geçiren ve tıkalı olan üç kalp damarı değiştirilen yaşlı adam, tam teşekküllü ambulansla, doktor ve hemşirelerin refakatinde oy kullanmaya gitti. Yaşlı adam sedye ile iki kat yukarı çıkartılarak oyunu kullandı.

Çorlu'da yaşayan Asım Akyüz (63) dün geçirdiği kalp krizi sonrası Özel Çorlu Şifa Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorları tarafından acil ameliyat olması gerektiği anlatılan Akyüz, "12 Haziran seçimleri var, oy kullanayım Pazartesi günü gelir ameliyat olurum diyerek" geri çevirdi. Ancak doktorları kalp damarlarından üçünün tıkalı olduğunu belirterek yaşlı adamı ikna etti. Asım Akyüz ise doktorlarından kendisini ambulansla oy kullanmaya götürmeleri yönünde söz isteyerek, ameliyat oldu.

Açık kalp ameliyatı olan ve kalp damarlarından üçü değiştirilen Akyüz, bugün yoğun bakımdan çıkarıldı. Doktor ve hemşirelerin refakatinde tam teşekküllü ambulansa alınan Akyüz, oy kullanacağı Fevzi Çakmak İlköğretim Okulu'na götürüldü. Burada da sedye üzerinde iki kat yukarıya çıkarılan Akyüz, 1309 numaralı sandığa gelerek oyunu kullandı. Oy kullanma bölümüne de sedyeyle giren Akyüz, oyunu verdikten sonra herkese teşekkür etti. Okulun merdivenlerinden indirilen Asım Akyüz, oy verme işleminin ardından

yeniden ambulansla tedavi gördüğü hastaneye götürüldü.

OY VERMEYE SEDYEYLE GİTTİ
OY VERMEYE SEDYEYLE GİTTİ
OY VERMEYE SEDYEYLE GİTTİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2011 Pazar 16:10:02
Güncelleme :13 Haziran 2011 Pazartesi 01:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?