3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Öykü ve Berk Çorlu'yu salladı

Çorlu Belediyesi'nce düzenlenen 23 Nisan Özel Konseri'nde Öykü ve Berk Gürman sahne aldı. Bir video paylaşım sitesiyle ünlenen ikiz kardeşleri, 15 bini aşkın Çorlulu izledi. 

Çorlu Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 88. yıldönümü nedeniyle düzenlenen konser büyük bir coşku ile gerçekleştirildi. Cumhuriyet Meydanı Atatürk Kültür Merkezi önünde düzenlenen konserde, video paylaşım sitesi youtube sayesinde üne kavuşan ikizler Öykü ve Berk Gürman sahne aldı. Öykü ve Berk'in konserini 15 bini aşkın Çorlulu izledi. Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, konser sırasında sahneye gelerek genç sanatçılara Çorlulular adına çiçek takdim etti. Belediye olarak sadece su akıtıp, çöp toplayıp yol yapmadıklarını anımsatan Başkan Ersin, sosyal belediyeciliğin gereklerini de yerine getirdiklerini belirtti. Sanatçılar, kendilerini üne kavuşturan 'Evlerinin Önü Boyalı Direk' isimli türküyü binlerce kişinin eşliğinde söyledi.
 
Etkinlikler kapsamında yapılan havai fişek gösterisi de büyük ilgi gördü. Bir biri ardına patlayan havai fişeklerin eşsiz görüntüsünü kaydetmek isteyen vatandaşlar, cep telefonları ve fotoğraf makinelerine sarıldı.

.
Yayın Tarihi : 24 Nisan 2008 Perşembe 16:07:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?