3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Özel Çocuklar Atletizm Turnuvası

Çorlu Sakatlar Derneği, Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu tarafından Trakya bölgesindeki okullarda eğitim gören zihinsel ve bedensel engellilerin katılımıyla "Özel Çocuklar Atletizm Turnuvası" düzenlendi. 

Çorlu Sakatlar Derneği'nce organize edilen turnuvada 50, 100 ve 200 metre kız, erkek koşuları, 400 metre erkek koşuları ve 100 metre tekerlekli sandalye kategorilerinde yarışmalar düzenlendi. Çorlu Sakatlar Derneği İlköğretim Okulu ve İş Okulu`nun yanı sıra Trakya bölgesinde bulunan okul ve rehabilitasyon merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin katıldığı Çorlu Özel Çocuklar Atletizm şenliğinde katılan herkese madalya verildi. Tüm çocukların birinci ilan edildiği yarışmalar sonunda öğrencilere madalyaları Çorlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Abdurrahim Yılmaz ve Hüseyin Durmaz ile Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Suat Yaşa tarafından verildi. 

Yarışmalarda bir hayli heyecanlı oldukları gözlenen ve başarılı olabilmek için yoğun çaba sarf eden öğrenciler izleyenlerden bol bol alkış aldı.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 11:13:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?