3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Pamuk şekerli sapığa 6 yıl 3 ay hapis

Çorlu İlçesi'nde pamuk şekeri ile kandırdığı 13 yaşındaki kız çocuğu A.Ç.’ye tecavüz girişiminde bulunmak suçundan yargılanan 23 yaşındaki Cemal Orçun, Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çorlu Ağır Ceza Mahkemesi’nde tutuklu yargılanan Cemal Orçun, karar duruşması için son kez hakim karşısına çıktı. Burada yaptığı savunmasında çok pişman olduğunu belirten Orçun, “Büyük bir hata yaptım. Verilecek karara saygı duyarım” dedi. Sanığın tutuklu bulunduğu süre ile mahkemedeki iyi halini göz önüne alan mahkeme, ‘Çocuğa cinsel istismar ve hürriyeti tahdit’ suçunun işlendiğine kanaat getirerek Cemal Orçun’a 6 yıl 3 ay hapis ve 9 bin 740 YTL idari para cezası verdi.


OLAYIN GEÇMİŞİ


12 Şubat 2007 tarihinde meydana gelen olayda, evine giden 13 yaşındaki A.Ç.’yi ‘Sana pamuk şekeri’ alayım mı? diye kandıran ve daha sonra boş bir eve götüren 23 yaşındaki Cemal Orçun, burada kız çocuğunun üzerindeki kıyafetleri yırtarak bıçak zoru ile tecavüze kalkıştı. Cemal Orçun’un bir anlık dalgınlığından faydalanarak açık olan pencere camından kaçan A.Ç. çevredekilerin yanına sığındı. Vatandaşlar tarafından yakalanan Orçun’u linç edilmekten polis güçlükle kurtardı. Daha sonra gözaltına alınan Cemal Orçun tutuklanarak Çorlu Kapalı Cezaevine konuldu.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 28 Mart 2008 Cuma 15:42:54
Güncelleme :28 Mart 2008 Cuma 16:12:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?