3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Polis aracı takla attı:2 yaralı

Çorlu`da, kavga ihbarı üzerine verilen adrese giden polis aracı kaza yaptı.

Kazada, 2 polis memuru yaralandı.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği`nde görevli polis memuru Ergin Aslan`ın kullandığı 59 A 7386 plakalı resmi polis otosu ihbar edilen kavga olayına müdahale etmek için olay yerine hareket etti.

İddiaya göre, siren çalarak ve megafonla yoldaki araç sürücülerini uyararak trafikte ilerleyen Ergin Aslan yönetimindeki polis otosu, Eski Mezarlık önüne geldiği sırada sol şeridi boşaltmayan N.A. idaresindeki 59 DR 537 plakalı otomobile çarpmamak için direksiyonu kırınca refüje çarparak takla attı. Kazanın ardından yan yatan polis aracında bulunan polis memurları Aslan ve Orhan Karakuş yaralandı. Yaralı polisler ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.


Kazadan hafif yaralı kurtulan polis memurları, kendilerinin kaza yapmasına neden olan aracın siren çalmalarına ve megafonla ikaz etmelerine rağmen yol vermediğini belirtti.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ayhan Taş da kaza yerine gelerek olayla ilgili bilgi aldı. Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan yol polis otosunun kaldırılmasıyla yeniden ulaşıma açıldı.

İha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2008 Pazar 16:28:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?