5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Polis eşini öldürüp intihar etti

POLİS MEMURU TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ

Tekirdağ'da görevli polis memuru Gürkan Dümen (42) tartıştığı eşini beylik tabancasıyla vurarak öldürdükten sonra intihar etti. Olay sırasında çiftin 4 ve 9 yaşlarındaki iki çocuğunun da evde oldukları öğrenildi.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Altınova mevkii Onca Sitesi içerisinde yaşandı. İddiaya göre, Emniyet Müdürlüğü Koruma Şubesi'nde görevli 20 yıllık polis memuru Gürkan Dümen işe gitmek için hazırlanmaya başladı. 9 yaşındaki Batuhan ve 4 yaşındaki Sudenaz odalarında uyuduğu sırada Gürkan Dümen ve eşi Lütfiye Dümen arasında tartışma başladı. Borçları yüzünden çıktığı sanılan tartışma sonrası cinnet geçiren Gürkan Dümen beylik tabancası ile eşi Lütfiye Dümen'i öldürdü, ardından da aynı silahla intihar

etti. Silah sesleri duyan komşuları, eve geldiklerinde Dümen çiftini kanlar içinde buldu. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik tedbiri alırken, sağlık ekipleri çiftin öldüğünü belirledi. Gürkan Dümen ve eşi Lütfiye Dümen çiftinin cesetleri yapılan incelemenin ardından morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

POLİS MEMURU TARTIŞTIĞI EŞİNİ ÖLDÜRÜP İNTİHAR ETTİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Mart 2010 Çarşamba 11:01:03
Güncelleme :31 Mart 2010 Çarşamba 16:49:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?