3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Polisten amansız takip

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde polisin "dur" ihtarına uymayan hırsızlık şüphelileri ile polis arasında yaklaşık 4 saat süren bir kovalamaca yaşandı. 100 kilometre boyunca devam eden amansız takip sonunda polis şüphelilerden birini yakalarken, diğer bir şüpheli kaçmayı başardı.

Edinilen bilgilere göre içerisinde 2 kişinin bulunduğu 59 EY 099 plakalı panelvan aracı Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde durdurmak isteyen polis ekiplerinin "dur" ihtarına uymayan şüpheliler Çerkezköy istikametine doğru kaçmaya başladı. 2 ekip halinde aracı takibe alan polislerin kovalamacası, önce Velimeşe Beldesi`nde ardından da Çerkezköy`e bağlı Yanıkağıl Köyü`nde sürdü.

Yanıkağıl köy merkezinde aracı gözden kaybeden polis ekipleri, jandarma ve bölge trafik ekiplerinin yardımıyla şüpheli aracı aramaya başladı. Jandarma ekiplerinin de dahil olduğu arama çalışmaları Velimeşe Beldesi'nde sonuç verdi. Aracı Velimeşe Beldesi, Bakırça ve Karamehmet köyleri ile Ulaş Beldesi boyunca takibe devam eden ekipler güzergah üzerinde tedbir de aldı.

Yaklaşık 4 saat ve 100 kilometre boyunca süren takip başladığı yer olan Ahmet Taner Kışlalı Caddesi üzerinde sona erdi. Çorlu deresi kenarında aracı bırakan ve bu kez yaya olarak kaçmaya çalışan iki şüpheliden biri polislerce dere yatağı kenarında sazlıkların arasında saklanırken bulundu.

Elindeki bıçakla teslim olmamak için direnen E.D., adlı şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Şüphelilerin polisten kaçarken daha hızlı koşabilmek için üzerlerindeki montları attıkları öğrenildi. Polis kimliği tespit edilen ve kaçmayı başaran ikinci şüphelinin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

iha
Yayın Tarihi : 20 Kasım 2008 Perşembe 19:14:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?