3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü

Posta ve Telgraf Teşkilatı'nın (PTT) 168. kuruluş yıldönümü Tekirdağ'da düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlandı. PTT tarafından Tekirdağ merkez şubede işlem yaptıran 168. müşteriye saat ve pul koleksiyonu hediye edildi. 

PTT'nin 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri nedeniyle PTT Tekirdağ Şubesi Baş Müdürü Mete Ersoy ve beraberindeki idarecilerle birlikte Vali Aydın Nezih Doğan'ı makamında ziyaret etti. 2004 PTT'de Genel Müdürlüğü'nde Yönetim Kurulu üyeliği Vali Doğan tecrübelerini idarecilerle paylaştı. Öte yandan PTT kuruluş yılı etkinlikleri kapsamında merkez şubede 168. sırada işlem yaptıran Özlem Üren'e de duvar saati ve pul koleksiyonu hediye edildi. Durumdan haberi olmadan PTT şubesine gelen Üren, 168. sıra kağıdını çekerek işlemlerini yaptırdı. PTT yetkilileri tarafından hediyesi takdim edilen Üren, bu durma şaşırdığını ifade ederek yetkililere teşekkür etti. Ayrıca işlem yaptıran müşterilere de tişört ve şapka hediye edildi. 

PTT Tekirdağ Şubesi Baş Müdürü Mete Ersoy ve beraberindekiler valilik önünde bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk koydu. PTT'nin her geçen gün modernleştiğini kaydeden Ersoy, yeni açılımlarla birlikte daha da geliştiklerini aktardı. PTT'nin 168. yılını coşku içinde kutladıklarını aktaran Ersoy, vatandaşlara daha iyi bir hizmet vermenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:28:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?