5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Saha da tribün de karıştı

ÖNCE FUTBOLCULAR SONRA YÖNETİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ

TFF 3. Lig 1. Klasman Grubu'nda Çerkezköy Belediyespor ve Lüleburgazspor takımları arasında Çorlu'da oynanan müsabaka bir hayli gergin anlara sahne oldu. Yeşil sahada oyuncuların gerginliği tribünlere sıçrayınca iki kulübün yöneticileri ve futbolcu yakınlarının bulunduğu protokol tribünü karıştı. Polis olayları güçlükle önledi.

Çorlu General Basri Saran Stadı'nda oynanan ve 1-1 eşitlikle tamamlanan Çerkezköy Belediyespor-Lüleburgazspor maçının oynandığı sırada tribünlerde arbede yaşandı. Karşılaşmanın orta hakemi Muhammed Başkan'ın biri ilk yarıda diğeri ikinci yarının ortalarında iki Lüleburgazspor oyuncusunu kırmızı kartla oyun dışına göndermesinin ardından gerginlik had safhaya ulaştı. Çerkezköy Belediyespor'un bulduğu beraberlik golünün ardından Lüleburgazspor Teknik Direktörü Ahmet Kazım Erdem'i tribüne yollayan maçın

hakemi, yedek kulübesinde bulunan bir oyuncuya da kırmızı kart gösterince sahada gerginlik tırmandı. Yeşil sahadaki gerginlik iki takım yöneticilerinin bulunduğu protokol tribününe sıçrayınca arbede yaşandı. Birbirlerine giren iki takımın yöneticilerini polis güçlükle ayırdı. Tribünün kendilerine ayrılan yerinden maçı takip eden Çerkezköy Belediyespor Kulübü Başkanı Salih Yılmaz ve Lüleburgazspor Kulübü Başkanı Siyami Arslan kavgayı ayırmak için uzun süre dil döktü.

Maçın oynandığı sırada yaşanan arbede polis ekiplerinin araya girmesi ile son buldu. Lüleburgazspor'un 9 kişiyle tamamladığı bu gerilimli maç 1-1 eşitlikle sona erdi.

ÖNCE FUTBOLCULAR SONRA YÖNETİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ
ÖNCE FUTBOLCULAR SONRA YÖNETİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ
ÖNCE FUTBOLCULAR SONRA YÖNETİCİLER BİRBİRİNE GİRDİ
İHA
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2010 Pazar 20:14:04
Güncelleme :1 Şubat 2010 Pazartesi 12:48:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?