3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Şehit için tören düzenlendi

Diyarbakır'da şehit olan 21 yaşındaki Jandarma Er Yalçın Gürbüz için memleketi Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde tören düzenlendi. Törende oğlunun ardından ağıtlar yakan acılı anne Melek Gürbüz`ün feryatları yürekleri dağladı. 

Şehit Er Yalçın Gürbüz için Osmanlı Camii'nde düzenlenen törene katılan binlerce Çerkezköylü terörü lanetledi. Şehit Yalçın Gürbüz`ün ağabeyi Nurettin Gürbüz, "Ağlamayacağım, ağlayıp da şerefsizleri güldürmeyeceğim" derken, acılı anne Melek Gürbüz ise gözyaşlarına hakim olamadı. Sağlık görevlilerinin nezaretinde tören alanına gelen acılı anne, "Bana resim göndermiş, arkasına bu bayramda gelemem anne yazmış. Daha çok bayram var. Ben bu bayramlarda ne yapacağım" diyerek feryat etti. Melek Gürbüz'ün, "Oğluma bayram tatlısı yapacaktım. Oruç tuttun bayram edemedin. Yalçınım, kınalı kuzum. Sen o tabuta nasıl sığdın. Komutanları Yalçınımı toprağa nasıl koyacaksınız?" sözleri ise askeri yetkilileri de gözyaşlarına boğdu.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2008 Çarşamba 18:41:05
Güncelleme :1 Ekim 2008 Çarşamba 19:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
bahar IP: 88.235.7.xxx Tarih : 1.10.2008 21:28:34

başımız sağolsun........Allah ailesine sabır versin.içimiz sızladı haberi alınca.her geçen gün bir şehit veriyoruz.Rabbim mekanını cennet eylesin