3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Şehit polis anısına futbol turnuvası

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü, geçtiğimiz yıl görevi başındaki şehit edilen polis memuru Metin Ak anısına futbol turnuvası düzenledi. 

Değirmenaltı Bahçe Turistlik tesislerinde düzenlenen turnuvaya Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan 11 Şube Müdürlüğü hazırladıkları takımlar ile katıldı. 10 Nisan Polis Günü'ne kadar sürecek turnuvada iki grup kuruldu. İlk grupta Asayiş Şube Müdürlüğü (A takımı), Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü (B Takımı), Lojistik-Polisevi ve Muharebe Şube Müdürlüğü, Güvenlik-Terörle Mücadele ve Kaçakçık Şube Müdürlüğü takımları yer aldı. Oluşturulan diğer grupta ise Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü (A takımı), Asayiş Şube Müdürlüğü (B Takımı), Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü, Koruma-Polis Merkezi ve Toplum Destekli Polis Büro Amirliği ile Bölge Trafik Şubesi takımları yer aldı. 

Lig usulü hazırlanan maçlarda 7 Nisan 2008 tarihinde grup birincileri ile ikincileri karşılaşacak. Bu maçlarda kazananlar ise 9 Nisan'da final maçı oynayarak turnuvayı tamamlayacaklar. İki yıldır şehit edilen meslektaşları Metin Ak için turnuva hazırladıklarını ifade eden polis memurları görevi başında şehit olan arkadaşlarını hiçbir zaman unutmadıklarını ifade etti. Futbol turnuvası ile günün yorgunluğunu attıklarını kaydeden memurlar sosyal faaliyetlerin gün içerisindeki stresi yok ettiğini söyledi. 

Turnuva maçları sırasında takımlarını desteklemeye gelen çok sayıda polis memurlarının da gelerek tezahüratta bulundu.

.
Yayın Tarihi : 27 Mart 2008 Perşembe 10:37:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?