16
Mayıs
2024
Perşembe
TEKİRDAĞ

Sevdiği kız rededince intihara kalkıştı

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde sevdiği kızın görüşme teklifini reddetmesi üzerine bunalıma giren genç, sokak ortasında intihara kalkıştı. Jiletle bileklerini kesen genci kararından polis vazgeçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Reşadiye Mahallesi Yenievler 2. Sokak'ta ikamet eden M.A.'nın (21) eski sevgilisi C.B. (25), M.A. ile görüşmek üzere evine geldi. Genç kızın kendisiyle görüşmeyi kabul etmemesi ve polis çağırması üzerine çılgın aşık olay yerine gelen polislerce evden uzaklaştırıldı. Polislerin evden ayrılmasının ardından yeniden M.A.'nın evinin bulunduğu sokağa gelen C.B., bir kez daha olumsuz yanıt alınca cebinden çıkardığı jiletle bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu. Çılgın aşığı kararından vazgeçirmek isteyen polisler uzun süre dil döktü. Çevredeki vatandaşlar genci meraklı gözlerle izlerken, evde olduğu iddia edilen M.A. ise polisin tüm ısrarlarına rağmen evin kapısını açmadı. Elindeki jileti bir ara boğazına dayayan ve, "Kimseye zararım yok. Ben kendime zarar veriyorum" diyen C.B., polisin de araya girmesine rağmen M.A. ile görüşemeyince intihar kararından vazgeçti.

Polis aracına bindirilen C.B., Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi'ne götürüldü.
iha
Yayın Tarihi : 13 Haziran 2007 Çarşamba 11:20:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?