3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Sevgililer gününde toplu nikah

Tekirdağ'ın Çorlu Belediyesi tarafından her 14 Şubat'ta geleneksel hale getirilen Sevgililer Günü Nikah Töreni, belediye düğün salonunda gerçekleştirilecek.

Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, törenin ardından Perşembe Pazarı'nda vatandaşlara karanfil dağıtacak.

 


Çorlu Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği 14 Şubat Sevgililer Günü Nikah Töreni, Belediye Düğün Salonu'nda gerçekleştirilecek. 20 çiftin nikahının kıyılacağı törenle ilgili açıklamalarda bulunan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, "Geleneksel hale getirdiğimiz Sevgililer Günü Nikah Törenimiz'i bu yıl da gerçekleştiriyoruz. Böyle özel bir günde evlenmek üzere 20 çiftimiz belediyemize müracaat etti. Böyle bir günde evlenmek isteyen çiftlerimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Sevgililer Günü'nde nikahlarını kıyacağımız çiftlerimizin ilk günkü heyecanlarını bir ömür boyu sürdürmelerini temenni ederken; karşılıklı, sevgi, saygı ve hoşgörü ile kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.


Nikah töreni Çorlu Belediyesi Düğün Salonu'nda saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Törenin ardından Başkan Ersin, Perşembe Pazarı'nda vatandaşlara karanfil dağıtacak.

iha
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2008 Çarşamba 21:30:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?