3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Sevgilisinin boğazını makasla kesti

Çorlu`da, boğazından dört makas darbesi alan bir kadın hayatını kaybetti. Olayı gerçekleştiren ve kadının sevgilisi olduğu öne sürülen bir kişi emniyete giderek teslim oldu.

Olay, Çorlu`nun Reşadiye Mahallesinde bir evde meydana geldi. Evli olduğu kaydedilen Özlem Ü. (37), evli olan Sezgin T. (50) ile bir süre önce tanıştı ve arkadaşlık etmeye başladı.

Sezgin T.`nin bir yakınına ait evde bir araya gelen Özlem Ü. ve Sezgin T. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında çekmeceden aldığı makası Özlem Ü`nün boğazına saplayan Sezgin T., Özlem Ü`nün ölümünün ardından evden çıktı.

Çorlu Emniyet Müdürlüğüne giderek cinayet işlediğini itiraf eden Sezgin T., polise anahtarları vererek eve gitmelerini istedi. Sezgin T.`nin verdiği adrese giden polis ekipleri dairede Özlem Ü.`nün cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemenin ardından Özlem Ü.`nün cesedi incelenmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Sezgin T., Çorlu Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğinde gözaltına alındı.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇİRİLDİ

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde, sevgilisi olduğunu öne sürdüğü kadını boğazına makas saplayarak öldüren şahıs, sağlık kontrolünden geçirildi.

Sevgilisi olduğunu öne sürdüğü Özlem Ü.'yü boğazına makas saplayarak öldüren Sezgin T., sağlık kontrolünden geçirilmek üzere Çorlu Devlet Hastanesi'ne getirildi. Polis ekiplerinin güvenlik tedbirleri arasında elleri kelepçeli olarak hastaneye getirilen Sezgin T., basın mensuplarının sorularını yanıtsız bıraktı.

 

iha
Yayın Tarihi : 18 Nisan 2012 Çarşamba 09:45:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?