22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Sezer: "Halk AK Parti'nin ipini 22 Temmuzda çekecek"

Demokratik Sol Parti Genel Başkanı Zeki Sezer, "Halk AK Parti'nin ipini çekmek üzere 22 Temmuzu iple çekiyor" dedi.

Trakya gezisini sürdüren Sezer, Tekirdağ'da Yayoba Turistik Tesisleri'nde düzenlenen kahvaltılı toplantıda gazetecilerle bir araya geldi.

AK Parti iktidarının her alanda ülkeyi karanlığa sürüklemekte olduğunu ileri süren Sezer, ülkenin geleceği adına bu gidişe "dur" denilmesi için herkesin üzerine düşeni yapmasının vatandaşlık görevi olduğunu söyledi.

Çiftçinin ülkenin diğer yerlerinde olduğu gibi Trakya'da da mağdur edildiğini ifade eden Sezer, "Halk AK Parti'nin ipini çekmek üzere 22 Temmuzu iple çekiyor" diye konuştu.

Gazetecilerin son günlerde bölücü terör örgütü başının idamıyla ilgili tartışmalar olduğunu hatırlatması üzerine Sezer, 30 bin kişinin katilinin üzerinden politika yapılmasını, polemiğe girilmesini doğru bulmadığını ifade ederek, " AK Parti iktidarı çağdaş, demokratik ve laik cumhuriyetimiz için bir tehlike olmayı sürdürüyor. Bu konuda ülkeye sahip çıkmak adına tüm insanımızın üzerine düşen görevi yapacağına inanıyorum" dedi.

Ecevit hükümetinde MHP'nin bulunmasının, ele geçirilen bölücü terör örgütü başının idam edilmemesi konusunda halkın olaya daha net bakmasını sağladığını söyleyen Sezer, "İdam Türkiye açısından çeşitli olumsuzluklara yol açabilirdi. Sonra 2002 seçimleriyle Ecevit hükümeti, AK Parti'ye tabanı sağlam bir ortam bırakmıştı. AK Parti bu ortamı bozdu ve ülke adeta talan edildi. 22 Temmuz ülkemizin AK Parti'den kurtulduğu önemli bir tarih olacak" diye konuştu.
a.a.
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 14:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arif kurşun IP: 88.240.87.xxx Tarih : 3.07.2007 17:08:10
AKP'nin adalet anlayışının,ADALETSİZLİK olduğu. Tekirdağ Belediye Başkanlığının yöneticileri tarafından ispatlanmıştır. 22 yıldır vergisini ödediğim arazim,hiç bir bedel ödenmeden bu yöneticilerce GASP edilmiştir.