22
Mayıs
2024
Çarşamba
TEKİRDAĞ

Şimdi de Çakıcı, hastaneye kaldırıldı

Ayakta durmakta zorlanan Alaattin Çakıcı, hastaneye kaldırıldı. 

Tutuklu bulunduğu Tekirdağ F Tipi Cezaevi'nden geniş güvenlik önlemi altında Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne getirilen Alaattin Çakıcı, önce tutuklu ve hükümlüler bölümüne alındı. Çakıcı, daha sonra polis ve jandarmanın aldığı güvenlik önlemi altında sağlık kontrolüne götürüldü. Ayakta durmakta zorlanan ve hastane koridorlarında dinlenerek yürüyen Çakıcı, kardiyoloji ve genel cerrahi servisinde muayene edildi. 

Yetkililer, Çakıcı'nın geçen yıl Haziran ayında hastaneye geldiğini ve o dönemde kalp tetkikleri yapılması için randevu verildiğini belirterek, ''Genel cerrahi, ortopedi ve kardiyoloji bölümlerinde ayakta tedavi edilerek bazı tetkikleri yaptırması istendi'' dedi. Çakıcı'ya, 21 Mart 2005 de aynı hastanenin Nükleer Tıp Bölümü'nde bazı tetkikler yapılmış, kalp sintigrafisi çekilmişti. 

Avusturya'da 14 Temmuz 2004'te yakalandıktan sonra hakkında iade kararı verilen Çakıcı, uçakla Türkiye'ye getirilmişti. İstanbul'da adliyeye götürülen Çakıcı, hakkındaki tutuklama kararlarının vicahiye çevrilmesiyle önce Bayrampaşa Cezaevi daha sonra da Tekirdağ F Tipi Cezaevi'ne nakledilmişti.
iha
Yayın Tarihi : 2 Mayıs 2007 Çarşamba 11:10:05
Güncelleme :6 Mayıs 2007 Pazar 10:36:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cevdet karahan IP: 85.182.44.xxx Tarih : 25.12.2007 05:16:05

yazik ya devlete yillarca hizmet etmis olan bu adam yilardir hapisanelerde yatiyor askere kursun sikan hainlerde serbest birakiliyor yazik bu devlete hizmet haramm