3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Siyaset Akademisi devam ediyor

AK Parti Siyaset Akademisi Tekirdağ İl Koordinatörü Önder Aydın, Nisan ayında başlayan derslerin büyük katılımlar ile devam ettiğini ifade ederek, deneyimli belediye başkanlarının tecrübelerini paylaştığını söyledi. 

Tekirdağ'da siyaset akademisine toplam 225 kişinin yer aldığını kaydeden Önder Aydın, ay sonuna kadar devam edecekler derslerin sonunda katılımcılara sertifika verileceğini hatırlattı. Siyaset akademisinin yerel ve ulusal siyasette farklı bir dönemi beraberinde getireceğini ifade eden Aydın, "Siyaset akademisi ile birlikte Türkiye'de daha güçlü bir siyaset anlayışı ortaya çıkacaktır. Derslere katılan katılımcılar hem belediyecilik, hem de siyaset konusunda tam donanımlı olarak bilgi sahibi olacaklar. 

Tekirdağ'da 225 kişi siyaset akademisine başvurarak derslere katılıyor. Sadece erkeklerin değil 37 bayan katılımcının de yer aldığı akademi de 68 üniversite mezunu da yer alıyor. Kişisel gelişim derslerimize Melih Arat ve Abdülkadir Özbek katıldı. Deneyim paylaşımı derslerimiz de ise Bayrampaşa Belediye Başkanımız Hüseyin Bürge katılarak meslekte on beş yıllık deneyimlerini anlattı. Derslerimiz yoğun bir tempoda devam ediyor. Yapılacak sınavda ilk üçe girenlere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından sertifikaları verilecektir" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2008 Perşembe 13:08:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?