4
Mayıs
2024
Cumartesi
TEKİRDAĞ

Tartıştığı arkadaşını öldürdü

Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde aşırı alkollü olduğu iddia edilen bir kişi, tartıştığı arkadaşını öldürdü. Polisler tarafından yakalanan şahıs, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, Kapaklı ilçesi Atatürk Mahallesi Aşıklar Sokak'ta bulunan bir evde, birlikte yaşayan iki arkadaş arasında yaşandı. İddiaya göre, iki aydır Aşıklar Sokak'ta ikamet eden İsa Ercan ve Kadir A., iddiaya göre evlerinde bir süre alkol aldıktan sonra tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüşürken, kavga esnasında ev arkadaşı İsa Ercan'ı bıçakla yaralayan Kadir A., sinirlerine hakim olamayarak bu kez evde bulunan bira şişeleriyle yaralı haldeki arkadaşının başına defalarca vurmaya başladı. Arkadaşının yüzünü tanınmayacak hale sokan Kadir A., İsa Ercan'ı öldürdükten sonra evden kaçtı.

15 DAKİKA SONRA YAKALANDI

Durumu fark eden komşuların haber vermesi üzerine harekete geçen Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kısa sürede ulaştıkları evde İsa Ercan'ın kanlar içindeki cesediyle karşılaştı. Olay yerine gelen 112 ekipleri de Ercan'ın öldüğünü tespit etti. Komşuların verdiği eşkal bilgileri üzerine cinayet zanlısı Kadir A.'nın peşine düşen ve geniş çaplı araştırma başlatan polis ekipleri, olaydan yaklaşık 15 dakika sonra zanlıyı yakaladı.

İsa Ercan'ın cesedi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mahmut Ateş'in yaptığı incelemelerin ardından otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Gözaltına alınan Kadir A. ise, Kapaklı Polis Merkezi'ne götürüldü. Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından ifadesi alınan cinayet zanlısı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi'ne gönderildi. 

iha
Yayın Tarihi : 12 Aralık 2013 Perşembe 15:19:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?