3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tatil için geldiler, kazada öldüler

TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi'nde, aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitiren Bulgar sürücünün kullandığı lüks otomobil şarampole yuvarlandı. Kazada hurda yığınına dönen otomobildeki sürücü ile Bulgaristan uyruklu 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, saat 11.00 sıralarında TEM Otoyolu Çorlu Mevkii'nde meydana geldi. Kapıkule Sınır Kapısı'ndan Türkiye’ye giriş yapan Petar Nokolov Kenanov (30) yönetimindeki CO 2588 AB plakalı BMW marka otomobil, aşırı hız nedeniyle kontrolden çıktı. Önce yol kenarında bulunan bariyerlere çarpan otomobil, daha sonra şarampole yuvarlandı.

Kazada, hurda yığınına dönen otomobildeki sürücü Petar Nokolov Kenanov ile arkadaşları Valya Georgiva (25) ve Krasimir Mitkov (22) olay yerinde yaşamını yitirdi. Kurtarma ekiplerinin çalışmaları sonucu sıkıştıkları araçtan çıkarılan 3 kişinin cesetleri Çorlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Ölen Bulgaristan uyruklu 3 kişinin, tatil için Türkiye'ye gelmek üzere, bu sabaha karşı Bulgaristan’ın Plovdiv kentinden yola çıktıkları öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi : 27 Haziran 2008 Cuma 15:04:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?