3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tatilcilere hız uyarısı

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürü Aykut Efe, sürücülerin tatil dönüşlerindeki en büyük hatalarının 'hız' olduğunu ifade ederek, hazırladıkları broşürler ile sürücüleri uyardı.

Tatile kendi araçlarıyla çıkan sürücülere önemli tavsiyelerde bulunan Aykut Efe, hazırladıkları broşürlerle hem bölgenin haritasını hem de hız kurallarını sürücülere hatırlattıklarını söyledi.

Tatil süresinde Tekirdağ'ın en yoğun karayollarında trafik kazalarını en aza indirmek istediklerini ifade eden Efe, "Tatil dönemlerinde sürücülerin en büyük hataları genellikle sürat oluyor. Evlerine ya da tatil yapacakları yerlere bir an önce varmak isteyen sürücüler hız sınırlarına dikkat etmiyor. Bu da istemediğimiz olayları meydana getiriyor. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü olarak sürücülere hem bu hız kurallarını hem de bölgenin haritasının yer aldığı broşürler hazırlayarak kendilerini uyarıyoruz" şeklinde konuştu.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı trafik ekipleri şehrin en yoğun kavşak noktalarında hem broşür dağıttı, hem de sürücüleri hız yapmamaları konusunda uyardı.

iha
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2008 Cumartesi 11:04:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?