5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Tecavüze uğradı ölmek istedi

TEKİRDAĞ’ın Marmara Ereğlisi İlçesi’nde 16 yaşındaki S.V.’nin banyoda bileklerini keserek intihar girişimi, bir tecavüzü ortaya çıkarttı.

Olay şöyle gelişti:

Yaz tatillerini geçirmek için Fransa’dan ailesi ile birlikte Yeniçiftlik Beldesi’ndeki yazlıklarına gelen S.V., bir mayo dükkanında çalışan M.E. ile tanıştı. Anne ve babası günübirlik İstanbul’daki evlerine gitmesi üzerine ile M.E. geçen hafta bir çay bahçesinde buluştu.

İkili daha sonra M.E.,’nin babasına ait mayo dükkanına gitti. İddiaya göre M.E. işyerinde genç kıza tecavüz etti. Bekaretini kaybeden S.V. evine gitti ve banyoya girip jiletle bileklerini keserek intihar girişiminde bulundu.

İstanbul’dan eve gelen ailesi, banyoda kanlar içinde bulduğu kızlarını hastaneye kaldırdı. Tedavisinden sonra taburcu edilen genç kız “Mayo dükkanında zorla bir kabine sokup bana tecavüz etti. Çok korktuğum için sesimi çıkartamadım” dedi.

Suçlamaları kabul etmeyen zanlı ise “küçük çocuğun cinsel istismarı ve tecavüz”den tutuklanıpSilivri L Tipi Cezaevi’ne gönderildi. S.V. ise ailesi ile birlikte Fransa’ya döndü.

..
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2010 Cuma 13:56:08
Güncelleme :3 Eylül 2010 Cuma 14:00:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?