7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Tekirdağ: Berkantı'ın kızı Fulya'dan 'eşim beni satıyor' iddiası

Şarkıcı Berkant'ın kızı Fulya Ergürgen, eşi Hasan Kuku'nun kendisini sattığını önü sürerek polislere sığınmak istedi. Hasan Kuku ve Fulya Ergürgen, İHA kamerası önünde tartıştı.
"Samanyolu" şarkısıyla ünlenen Berkant ile dönemin ünlü sinema sanatçısı Serpil Örümcer'in kızları Fulya Ergürgen, Çorlu'nun en işlek caddesi olan Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Megalit Alışveriş Merkezi önünde kamera ve vatandaşların önünde eşi Hasan Kuku ile kavga etmeye başladı. Alışveriş merkezi önünde eşi Hasan Kuku ile tartışmaya başlayan Fulya Ergürgen, daha sonra içeri girdi. Girdiği alışveriş merkezinden büyük bir öfkeyle sokağa fırlayan Ergürgen, "Eşim beni satıyor, kendisinden şikayetçiyim. Polise gideceğim" diyerek polis ekibine yöneldi. Bu sırada alışveriş merkezinden kucağında çocuklardan biri ile çıkan Kuku, kameraya tehditler savurarak, "O polisler trafik polisi, bir şey yapamaz. Sen neden karışıyorsun? Benim kim olduğumu biliyor musun? Çekme başın ağrır" şeklinde tehditler savurdu.
Tüm bu olup biteni küçük torunu "Onur" ile birlikte şaşkınlık içinde izleyen bir dönemin ünlü sinema sanatçısı Serpil Örümcer, kızı Fulya'yı suçlayarak, "Benim kızım hasta. Eşinin çalışmasına izin vermiyor. Çalıştığı yere giderek rahatsızlık veriyor. Kızım madem eşinden şikayetçi, hukuk yoluna başvursun boşansın. Ben üç adamdan boşandım, ama her ayrılıktan sonra geri dönüyor" diyerek damadını savundu. Kızı ile damadının yanında yaklaşık 8 aydır kaldığını da sözlerine ekleyen Örümcer, tüm aileye kendisinin baktığını iddia etti.
Olay yerinden, önce kucağında çocukla Hasan Kuku, sonra Fulya Ergürgen, ardından da Serpil Örümcer ve torunu ayrıldılar.
TEKİRDAĞ - İHA
Yayın Tarihi : 25 Mayıs 2004 Salı 16:20:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?