3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tekirdağ: Genç hukukçular yemin ederek göreve başladı

Tekirdağ’da stajlarını bitiren avukatlar Alaattin Şerbetçi, Özlem Müzde, Yeşim Parlak ve Hale Akyüz yemin ederek resmen görevlerine başladı. Çiçeği burnunda avukatlara cüppelerini Vali Ahmet Özyurt ve yanlarında staj yaptıkları usta avukatlar giydirdi.
Barohan’da düzenlenen genç avukatların yemin törenine katılarak onlara destek veren Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt, genç ve pırıl pırıl insanlara her zaman ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Adalet sistemimiz bu gençlerimizle birlikte bir dinamizm ve rekabet kazanacaktır. Hukuk eğitimi almış birisi olarak hepsini yürekten kutluyor ve bu yüce meslek hayatlarında başarılar diliyorum" dedi.
Baro Başkanı Güneş Gürseler de, yeni katılan avukatlarla birlikte Tekirdağ Barosu’na kayıtlı avukat sayısının 300’ü geçtiğini ifade ederek, genç avukatları gördükçe adalet kurumunun geleceğine daha güvenle baktıklarını söyledi ve genç avukatlara avukatlık belgeleriyle birlikte bazı hediyeler verdi.
Yemin törenine, Vali Ahmet Özyurt ve Baro Başkanı Güneş Gürseler’in yanı sıra, Adalet Komisyonu Başkanı Ekrem Esin, Tekirdağ Barosu avukatları ve yemin eden genç avukatların aileleri katıldı.
TEKİRDAĞ-(İHA)
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2003 Salı 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 21:03:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?