3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tekirdağ: Teksif Genel Başkan Yardımcısı Makedonya'dan döndü

Teksif Genel Başkan Yardımcısı Metin Kır ve beraberindeki heyet, Makedonya Teksif Başkanı Angelko Angelkovski’ye iade-i ziyarette bulunmak üzere gittikleri Makedonya’dan döndü.

Adana Şube Başkanı Şeref Koru ve Demirtaş Şube Başkanı Mustafa Burgaz’ın da aralarında bulunduğu heyet, Makedonya’da sendikal konularla ilgili seminer verdi.

Ziyaretlerini tamamlayarak Çorlu’ya dönen Teksif Sendikası Çorlu Şube Başkanı Adem Aras, "Makedonya Tekstil Genel Başkanı Angelko Angelkovski, Teksif Olağan Genel Kurulu’na davetli olarak katılmıştı. Biz de kendisine iade-i ziyarette bulunmak üzere Makedonya’ya gittik. Bir hafta süreyle yaptığımız ziyaretlerde ülkemizde yeni çıkan iş kanunu ile ilgili kendilerine bilgiler aktardık" dedi.

En çok Türk vatandaşlarının yoğun olarak bulunduğu bölgeleri gezdiklerini belirten Aras, "Gezilerde en çok dikkatimizi çeken Ulu Önder Atatürk’ün de bir dönem eğitim aldığı Askeri Manastır Lisesi oldu. Atatürk’e ait özel eşyaların sergilendiği müze halini alan manastırda yer alan bayrakların biraz eskimiş olduğu dikkatimizi çekti. Bunun üzerine kendilerine 2 metre boyutlarında 10 Türk Bayrağı göndermeyi kararlaştırdık" şeklinde konuştu.

SERDAR ŞAHİN-TEKİRDAĞ (İHA)
Yayın Tarihi : 18 Aralık 2003 Perşembe 00:00:12
Güncelleme :12 Ocak 2004 Pazartesi 21:04:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?