6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Tekirdağ Belediye Başkanı aile ziyaretine çıktı

Başkan Aygün, 100. Yıl Mahallesi İnci Sokak’ta bulunan Üstün ailesine konuk oldu. Aile fertlerinin, başkanın seçim öncesi evlerine geldiğini ve "Seçim sonrası da inşallah Belediye Başkanı olarak tekrar buraya gelmek nasip olur" dediğini hatırlatması üzerine Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Biz verdiğimiz sözleri tutarız.  Ramazan Ayı’nın başlaması ile halkımızın sorunlarını yerinde dinlemek istedik" dedi.

Üstün ailesinin evinde bayanların yaptığı Tatar böreğinden yiyen ve ailenin ağzından mahallenin sorunları hakkında bilgi alan Başkan Aygün, ev halkının en çok yolların bozukluğundan yakınması üzerine, yolların en kısa zamanda bitirileceği sözünü verdi. Ramazan ayı içerisinde değişik ailelere giderek ziyaretlerini sürdüreceğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Büyük bir hızla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Zamanla hiçbir yerde bozuk yol bırakmayacağız. Ancak bunun halkımızdan, yani sizlerden biraz zaman istiyoruz. Tekirdağ’ın bütün yollarını yapacağız" diye konuştu.

Üstün ailesine, mahallede yoksul vatandaşların olup olmadığını soran Başkan Aygün, yoksul ailelerin kendilerine bildirilmesi durumunda Belediye olarak gereken yardımı yapacaklarını da sözlerine ekledi.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 15 Ekim 2004 Cuma 12:47:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?