7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Tekirdağ Valisi başarılı sporcuları kabul etti

Judo’da 57 kilogramda Ümitler Türkiye Şampiyonu, 23 yaş altı kategorisinde de Türkiye 3.’sü olan Özgenur Akyüz, 1987 doğumlular 3 bin metre atletizmde Türkiye Şampiyonu Caner Civan ve teniste 12 yaş kategorisinde takım halinde birinci olan ekibin üyesi Ekin Balıklı, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fevzi Kıran ve antrenörleri ile birlikte Tekirdağ Valisi Ahmet Özyurt’u makamında ziyaret ederek, spora ve kendilerine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.


Vali Ahmet Özyurt, Tekirdağ’a büyük başarılar kazandıran genç sporcuları tek tek tebrik ederek, "Bu gençler bizim geleceğimiz, yarın bizim yerimizde onlar oturacak. Gençlerimizin ilimize kazandırdığı başarılardan büyük gurur duyduk. Bundan sonra daha büyük başarıları ilimize getireceklerinden hiç kuşkum yok" dedi.


Gençlik ve Spor İl Müdürü Fevzi Kıran da spora verdiği destekten dolayı Vali Özyurt’a teşekkür ederek, Tekirdağ’ın spor dallarının hepsinde başarılı olacağı sözünü verdi. Vali Ahmet Özyurt, sporcularla birlikte elini havaya kaldırarak objektiflere poz verdi.

iha-tekirdağ
Yayın Tarihi : 11 Ağustos 2004 Çarşamba 14:54:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?