3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tekirdağ'a Merkez Sağlık Müdürlüğü

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı Tekirdağ Merkez Sağlık Müdürlüğü'nün Tekirdağ'da kurulacağı müjdesini veren AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, "İşi olan insanlarımız artık sabah erken saatlerde bu işlerini yaptırabilmek için İstanbul'a gitmelerine gerek kalmayacak" diye konuştu. 

AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Ziyaeddin Akbulut, SGK'nın Merkez Sağlık Müdürlüğü'nün Tekirdağ'da kurulmasına karar verilmesinin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ve SGK Başkanlığı ile yapılan birebir görüşmeler neticesinde çıktığını söyledi. Akbulut, "SGK Müdürlüğü tarafından ilgili makamlara yer bulunması konusunda talimat verilmiş ve bu amaçla eski SSK Hastanesi bahçesinde bulunan binanın bu amaçla kullanılması üzerinde karar kılınmıştır. Gerekli tadilatlar yapıldıktan sonra kurum burada çalışmalarına başlayacak. SGK Merkez Sağlık Müdürlüğü'nün kurulmasındaki amacın hizmeti vatandaşın ayağına götürmek anlamında hayırlı bir hizmettir. Hizmete açılacak olan Müdürlükte yeteri kadar uzman ve pratisyen hekim, eczacı ve diş hekiminden oluşan teknik ekibin yanında yardımcı sağlık personeli ve memur takviyesi ile hizmet yürütülecektir Tekirdağlı hemşerilerime hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu. 

Tekirdağ SGK Merkez Müdürlüğü Tekirdağ, Kırklareli ve Edirne'deki tüm Üniversite Hastaneleri, Devlet Hastaneleri, Özel hastaneler, Eczanelere ait faturaları incelemek ve ödemek, Optisyen ve medikal firmalara ait faturaları ödemek, SGK ile anlaşmalı sağlık kuruluşlarını zaman zaman denetlemek gibi görevleri yürütecek.

İHA
Yayın Tarihi : 1 Kasım 2008 Cumartesi 14:02:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burçin Tuğyan IP: 88.236.34.xxx Tarih : 24.11.2008 22:14:16

sevindirici bir haber ama sağlık elemanı alınacağı yazılmış bunun için başvurular tam olarak nereye yapılacak bununla ilgili bir cevap verebilecek varmı acaba teşekkür ederim