3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da çevre düzenlemeleri

Tekirdağ Belediyesi'nin en önemli ve ilgi çekici projelerinden biri olan modern yürüyüş yolları ve yeşillendirme çalışmaları hızla tamamlanıyor. 

Altınova Kavşağı Tugay Komutanlığı'nın önünden başlayan ve yol boyunca devam eden yürüyüş yolları vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. İl Özel İdaresi, Köy hizmetleri önünde devam çalışmalarda ailelerin çocuklarıyla beraber yürüyüş yapabilmeleri için çeşitli oyun aletleri konuldu. 

Tekirdağ Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri buradaki yürüyüşleri daha eğlenceli hale getirmeyi hedeflediklerini ifade ederek çocukların da yürüyüşlere katılmalarını sağladıklarını söyledi. Çalışmaların büyük bir titizlik içinde yürütüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Ahmet Aygün, "Yolların düzenlenmesiyle birlikte yol boyunca kaldırım, yeşillik, yürüyüş ve bisiklet yolu ve ağaçlandırma şeklinde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın modern yürüyüş yollarında rahat ve eğlenceli yürüyüş yapabilmelerine imkan sağlıyoruz" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Ekim 2008 Perşembe 13:20:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?