3
Mayıs
2024
Cuma
TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da cinayet

Tekirdağ'da fabrika işçisi olarak çalışan genç kadın, kendisi ile evlenmeyi kabul etmediğini iddia ettiği servis şoförü sevgilisini tabanca ile vurarak öldürdü. Suçunu itiraf eden genç kadın, tutuklanarak cezaevine konuldu. 

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesinde bir fabrikada işçi olarak 28 yaşındaki Elmas B., dün akşam saatlerinde sevgilisi olan Yücel A. ile buluştu. Çift, fabrikalara işçi taşıyan genç adamın otobüsüyle bir süre gezdikten sonra ilçeye iki kilometre yakınındaki bir benzinlik arkasında durdu. Evlilik konusunda tartışmaya başlayan çift, daha sonra kavga etmeye başladı. Kavganın büyümesi üzerine sevgilisinin kendisini dövmesinden korkan genç kadın, çantasındaki tabancı ile ateş ederek sevgilisini vurdu ve olay yerinden kaçtı.
 
Silah sesinin duyan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ekipler genç adamın hayatını kaybettiğini belirledi. Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri kısa sürede yaptığı araştırma sonucu genç adamın bir süredir fabrikada işçi olarak çalışan Elmas B. ile arkadaşlık ettiğini öğrendi. Cinayetin ardından evine gittiği belirlenen kadın sigara içerken polis tarafından gözaltına alındı. Elmas B.'nin ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği ve cinayeti tartışma sonucu işlediğini söylediği ifade edildi. Genç kadının ifadesinde, "Biz 2004 yılından bu yana birlikteyiz. Çoğu zaman buluştuğumuzda tartışıyorduk. Dün gece de akşam saat saatlerinde buluştuk. Bir süre sonra evlilik konusunu açtım. Ailesi beni pek istemiyordu. Bu yüzden de tartışıyorduk. Yine tartışma esnasında ben otobüsün arkasına gitmek istedim, o ara aniden fren yaptı ve ben kafamı otobüs camına çarptım. Sonra da beni yine dövecek diye korktum. Daha önceleri de çok defa dövmüştü beni. Bu nedenle çantamdaki silah ile iki kere ateş ettim ve kaçtım. Çok pişmanım" dediği öğrenildi. 

Polisteki ifadesinin ardından Muratlı Savcılığı'na sevk edilen genç kadın, 'kasten adam öldürmek' iddiasıyla tutuklanarak cezaevine konuldu. Otobüs içerisinde tek kurşunla hayatını kaybeden 26 yaşındaki Yücel A. ise öğle namazının ardından Muratlı İlçe Mezarlığı'nda toprağa verildi. 

Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2008 Cuma 16:00:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?