6
Mayıs
2024
Pazertesi
TEKİRDAĞ

Tekirdağ'da ilginç olay: Alacaklıdan kurtulmak için intihar süsü verdi

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görevli bir kişi, alacaklılarından kurtulmak için kendisini intihar etmiş gibi göstererek, İstanbul'a kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde teknisyen yardımcısı olarak görev yapan Sezai Gümüş, yat limanı inşaatında bulunan kayalıklara elbiselerini, kimliğini ve ailesine yazılmış bir mektup bırakarak kayıplara karıştı. Elbiseleri gören görgü tanıklarının bir şahsın intihar etmiş olabileceğinden şüphelenerek, polise haber vermesi üzerine olay yerine gelen Emniyet Müdürlüğü yetkilileri araştırma başlattı. Yat limanında geniş çaplı bir arama yapan dalgıçlar, Gümüş'ün cesedini bulamadı.

 Tekirdağ'daki aramalardan bir sonuç çıkmayınca İstanbul Emniyeti'ne bilgi verildi. Yapılan araştırmalar sonucu intihar etmediği belirlenen Sezai Gümüş, İstanbul polisi tarafından Aksaray'da yakalanarak Tekirdağ Emniyeti'ne teslim edildi. Sezai Gümüş'ün daha önce de aynı olayı gerçekleştirdiği ve yaşadığı olaylardan dolayı bunalım geçirdiği öğrenildi. Yakalanan Sezai Gümüş çıkarıldığı mahkeme tarafından serbest bırakıldı.

1985 yılından beri Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Sezai Gümüş'e geçtiğimiz yıl sadece Emniyet personeli tarafından 3 milyara yakın para ve kömür yardımında bulunulduğu bildirilirken, Sezai Gümüş'ün yüklü bir borcunun olduğu ve borçludan kurtulabilmek için böyle bir yönteme başvurduğu öğrenildi.

TEKİRDAĞ - İHA
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2004 Pazar 16:21:35
Güncelleme :11 Nisan 2004 Pazar 20:30:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?