7
Mayıs
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Tekirdağlı hakemler dertli

Tekirdağ Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Mümin Lütfüoğlu, dernek yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün’ü makamında ziyaret ederek destek istedi.

Başkanı ziyaretlerinde, yerel liglerde görev yapan hakemlerin çektiği sıkıntılardan bahseden Dernek Başkanı Mümin Lütfüoğlu, "Amatör liglerde görev yapan hakemlerimiz gerçekten çok zor şartlarda özverili davranarak görevlerini yapmaya çalışıyorlar. Hakemlerimizin hemen hemen hepsinin bir sırt çantası, bir takım eşofmanı bile yok. Bu konuda Tekirdağ Belediyesi’nden hakemlere destek olmasını istiyoruz" dedi.

Tekirdağ Belediye Başkanı Ahmet Aygün de, futbolun kitleleri peşinden sürükleyen bir spor dalı olduğunu belirterek, "Tekirdağ Belediyesi olarak özellikle futbola büyük destek veriyoruz. Tekirdağspor başta olmak üzere tüm spor kulüplerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu bağlamda hakemlerimizi de unutmamak gerek. Hakemlerimizin ihtiyacı olan çanta ve eşofmanlar temin edilecektir" diye konuştu.

tekirdağ
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2004 Pazartesi 14:06:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin IP: 85.102.209.xxx Tarih : 13.06.2006 13:53:55
yıl 2006 ancak hala bu tıp gıysı ve gerecler temın edılmıs diil hakemlerımızın yaptıgı masrafları aldıgı ucretler karsılamıyor bıle lutfen pırıl pırıl gelecek vaadeden hakemlerıme sahıp cıkın !!!