5
Mayıs
2024
Pazar
TEKİRDAĞ

Tekirdağspor'a destek yemeği

TEKİRDAĞSPOR'A DESTEK YEMEĞİ

Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç'ın esnaf odalarına düzenlediği yemekte Tekirdağspor'un son durumu masaya yatırıldı.

Kervan Restaurant'ta Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter ile Sinan Çetiz, İl Genel Meclisi Başkanı Münir Karaevli, İl Genel Sekreteri Mustafa Yel ve esnaf odaları başkanlarının katıldığı yemekte deplasmanlı süper amatör ligde mücadele eden ve ilk maçını geçen yılın şampiyonu Velimeşe karşısında 2-0 kazanan Tekirdağspor'a destek arandı. Belediye Başkanı Adem Dalgıç "Tekirdağspor'a hep beraber destek olalım. Takımımızı desteklersek şehre sahip çıkmış oluruz. Tekirdağspor'un başarısı şehrin başarısı olacaktır" dedi.

Küçük yaşlarda Tekirdağspor'un maskotluğunu yaptığını ve Tekirdağspor aşığı olduğunu dile getiren İl Genel Sekreteri Mustafa Yel de, "Tekirdağspor'a vefa borcumuz var. Tekirdağ'da yaşayan burada ekmek kazanan insanlar olarak Tekirdağspor'a sahip çıkalım. Tekirdağspor'u sosyal bir işimiz gibi görmemiz lazım. Tekirdağspor'un daha iyi yerlere geleceğine yürekten inanıyorum" diye konuştu.

Örnek takım yaratmak gerektiğine dikkat çeken Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar ise gençlerin spora yönlendirilmesi gerektiğinin altını çizerek, "Onları kötü alışkanlıklardan kurtaralım" dedi.

Tekirdağspor'un mali durumu hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Eyüp Yiğiter de Tekirdağspor'u iyi günlerin beklediğini söyledi. Esnaf odaları ise hep birlikte Tekirdağspor'u destekleme kararı aldı.

TEKİRDAĞSPOR'A DESTEK YEMEĞİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ekim 2010 Çarşamba 15:48:03
Güncelleme :13 Ekim 2010 Çarşamba 16:58:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?