30
Nisan
2024
Salı
TEKİRDAĞ

Telekom başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Türk Telekom Tekirdağ İl Müdürlüğü tarafından il genelinde başlatılan kampanya ile başarılı olan Lise 1 ve 2. sınıf öğrencilerine "Son Sürat Teknoloji Paketi" armağan edildi. 

Çorlu'da düzenlenen törende Çorlu, Çerkezköy, Saray ve Marmara Ereğlisi'nin başarılı bulunan 25 öğrencisine ödülleri verildi.
 
Çorlu'da Orion Alışveriş Merkezi Aktivite Salonu'nda düzenlenen tören ile başarılı olan öğrencilere Türk Telekom tarafından karne hediyesi verildi. Öğrencilere bilgisayar, modem ve 3 aylık ADSL'den oluşan "Son Sürat Teknoloji Paketi" armağanlar Çorlu Kaymakamı Erhan Özdemir, Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, Tekirdağ Telekom İl Müdürü Fahrettin Göktürk, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Zafer Altunkozaoğlu ve 
Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Çetingül'ün de katıldığı törenle verildi. 

Törende konuşan Tekirdağ Telekom İl Müdürü Fahrettin Göktürk, düzenlenen kampanya ile öğrencilerin iletişim ve bilişim teknolojisini kullanarak başarılarını teknoloji ile katlayarak arttırmaları eğitime ve dolayısıyla ülkemizin geleceğine destek olmak amaçladıklarını ifade ederek, "İlimizde 228 okulumuzda il ve ilçelerimizde ki öğretmen evlerine ve müdürlüklerimize ADSL hizmeti götürüldü. 

Türk Telekom öğrencilerimizi destekleyen projelerine bundan sonra da devam edecek" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından başarılı öğrencilere sertifikaları verildi.
.
Yayın Tarihi : 23 Haziran 2006 Cuma 17:24:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?